PRINSHEERLIJK GENIETEN
'BIES'ONDERE MOMENTEN


De toevallige passant, de leergierige wijnliefhebber, de geïnteresseerde toerist en de onvervalste levensgenieter: bij ons is iedereen welkom. Wij organiseren rondleidingen (van maart tot september), workshops, teambuildings en degustaties. Tussen de wijnranken bij Alden Biesen, in de wijnmakerij en op het sfeervolle wijnterras van onze vierkantshoeve in Mopertingen. Hier smeed je vriendschappelijke, familiale en professionele banden.


Laat je vragen of gegevens achter op deze pagina en wij contacteren je snel. Of neem zelf de telefoon en vertel ons je plannen. Wij werken vervolgens een aangepaste formule uit. Precies op maat van jouw wensen en budget. Kom je liever langs? We zetten de poort graag voor je open. Maak vooraf wel even een afspraak. Een wijnbouwer zoeken tussen zijn ranken is best een flinke uitdaging! ;-)

Zomberbar @ Montepertini

Beste wijnliefhebbers,

 

We hebben geweldig nieuws voor jullie! Deze zomer openen we een prachtige zomerbar in onze wijngaard bij Alden Biesen.

 

Een idyllische locatie tussen de wijnranken, waar jullie kunnen genieten van heerlijke wijnen, smakelijke hapjes en een adembenemend uitzicht op de wijngaard. Onze zomerbar heeft een ontspannen en gezellige sfeer, waar je samen kunt komen met vrienden en familie om te ontspannen na een drukke werkdag, of gewoon om te genieten van de zonnige dagen.

 

Uiteraard kan u hier genieten van de heerlijke Montepertini wijnen. Daarnaast serveren we ook kleine hapjes die speciaal zijn samengesteld om perfect te combineren met de wijnen. Van kaasplankjes tot bruschetta's en andere lekkernijen, er is voor ieder wat wils.

 

Onze zomerbar in de wijngaard bij Alden Biesen is geopend van 22 juni 2024 tot 28 juli 2024  en dit van donderdag tot zondag van 15u tot 21u.

Andere dagen mogelijk op afspsraak voor groepen en bedrijven.


We nodigen jullie allemaal uit om langs te komen en te genieten van deze unieke ervaring. Laat je betoveren door de schoonheid van de wijngaard en proef onze heerlijke wijnen.

 

Kom samen met je geliefden en vrienden en breng een ontspannen zomeravond door in onze zomerbar. We kijken uit naar jullie komst!Fabio & Laura

Zin om in deze prachtige setting te werken en om ons team te versterken, contacteer ons via info@montepertini.be

KOMENDE EVENTS

APERITIVO@MONTEPERTINI

Volgende editie in 2024


Vrienden, een goed glas wijn, Italiaanse hapjes en zon. Klinken tussen de wijnranken. Op het leven. La dolce vita. 


Beperkt aantal plaatsen.


Inschrijven kan vanaf 4 personen.


MEMORABILIA

Volgende editie in 2024Een glaasje bubbels en plat fruits de mer. Een uniek en lekker moment bij zonsondergang.


Beperkt aantal plaatsen.


Inschrijven kan vanaf 4 personen.

 
 
 
 
Ik ontvang graag alle nieuwtjes in mijn mailbox
 
 

“Montepertini is de realiteit van een droom die niet vervaagt met het ochtendlicht, maar elke dag verder groeit. Naar het nieuwe, naar de toekomst, naar wat komen gaat. Bewust en trots op een kennis die voortvloeit uit passie en gedrevenheid.”


Fabio & Laura

ONZE LOCATIES VOOR JOUW EVENT?

VRAAG NAAR DE VOORWAARDEN!