PRINSHEERLIJK GENIETEN
'BIES'ONDERE MOMENTEN


De toevallige passant, de leergierige wijnliefhebber, de geïnteresseerde toerist en de onvervalste levensgenieter: bij ons is iedereen welkom. Wij organiseren rondleidingen (van mei tot september), workshops, teambuildings en degustaties. Tussen de wijnranken bij Alden Biesen, in de wijnmakerij en op het sfeervolle wijnterras van onze vierkantshoeve in Mopertingen. Hier smeed je vriendschappelijke, familiale en professionele banden.


Laat je vragen of gegevens achter op deze pagina en wij contacteren je snel. Of neem zelf de telefoon en vertel ons je plannen. Wij werken vervolgens een aangepaste formule uit. Precies op maat van jouw wensen en budget. Kom je liever langs? We zetten de poort graag voor je open. Maak vooraf wel even een afspraak. Een wijnbouwer zoeken tussen zijn ranken is best een flinke uitdaging! ;-)

KOMENDE EVENTS

APERITIVO@MONTEPERTINI

Volgende editie in 2024


Vrienden, een goed glas wijn, Italiaanse hapjes en zon. Klinken tussen de wijnranken. Op het leven. La dolce vita. 


Beperkt aantal plaatsen.


Inschrijven kan vanaf 4 personen.


MEMORABILIA

Volgende editie in 2024Een glaasje bubbels en plat fruits de mer. Een uniek en lekker moment bij zonsondergang.


Beperkt aantal plaatsen.


Inschrijven kan vanaf 4 personen.

 
 
 
 
Ik ontvang graag alle nieuwtjes in mijn mailbox
 
 

“Montepertini is de realiteit van een droom die niet vervaagt met het ochtendlicht, maar elke dag verder groeit. Naar het nieuwe, naar de toekomst, naar wat komen gaat. Bewust en trots op een kennis die voortvloeit uit passie en gedrevenheid.”


Fabio & Laura

ONZE LOCATIES VOOR JOUW EVENT?

VRAAG NAAR DE VOORWAARDEN!