OVERSCHOT VAN GELUK

Onze duurzame visie vertaalt zich in het ten volle benutten van alles wat de wijngaard voortbrengt. Dus ook de persresten van de druiven. Die bestaan uit pitten, schillen en resterend sap en zitten boordevol aroma’s.

Kortom: de gedroomde basis voor eigen destillaten. 


SQUADRON

LTD. EDITION


Squadron Limited Edition is een ambachtelijk gestookte en 100% lokale gin op basis van jeneverbes, citroen, basilicum, tijm en rozemarijn. Een smaakbom met een al even explosieve naamkeuze …


Op 12 mei 1940 vliegen 5 Fairey Battles van No.12 Squadron van de RAF uit om de ijzeren bruggen in Vroenhoven en Veldwezelt te vernietigen. Het vliegtuig van sergeant-piloot Fred Marland wordt neergehaald en stort te pletter in de talud van het Albertkanaal, ter hoogte van de huidige Heseputterstraat. Vlakbij de plaats waar vandaag één van onze wijngaarden ligt. Hier heerst nu de stilte. En genieten we van de ultieme vrijheid waar anderen voor vochten.  

AQUA VITAE NIGHT FLIGHT


Op zoek naar de perfecte afsluiter van een gezellige avond of een geheim ingrediënt voor je cocktail? Aqua Vitae Nightflight zet de kers steevast op de taart. Of beter: de perzik. De heerlijk fruitige toetsen van witte steenvruchten schenken dit levenswater zijn harmonieuze en delicate smaak.

AQUA VITAE

BARRIQUE


De filosoof in jezelf naar boven halen? Dan is Barrique zeker iets voor jou. Niet alleen de intense goudgele kleur laat je mijmeren, ook het zuivere aroma van geroosterde hazelnoten, vanille, rozijnen en gekonfijt fruit in combinatie met de volle houterige smaak geven je plots een andere kijk op het leven.

AMBACHT UIT DE KUNST


Eau-de-vie vindt zijn oorsprong in de Franse Elzas. Maar ook de druiven van de Montepertini-wijngaard zijn uitermate geschikt voor de productie van dit veelzijdige drankje. Het 100% ambachtelijke procedé wordt op het etiket letterlijk in de verf gezet met een handgemaakte aquareltekening van de Leuvense kunstenaar Jaak De Koninck.  Een samenwerking waar we 'eaunorm' fier op zijn.